071 401 46 00
Spoedlijn: Toets 1
Zeehosplein 31
2225 MJ Katwijk
Openingstijden
08.00 - 17.00 uur
14 maart 2024

Praktijkovername door Huisarts R. ten Kate

Vanaf 1 april is na 100 jaar huisartsenpraktijk Lodder, de praktijk overgenomen door Huisarts R. ten Kate. Dokter Zamri en praktijkondersteuner Mieke de Konink, alsmede de vele assistentes binnen de HOED zullen werkzaam blijven in de praktijk.

Over Huisarts R. ten Kate

Ik heb mijn Geneeskunde opleiding in Groningen gedaan. Na mijn opleiding heb ik gewerkt in het Vlietland Ziekenhuis en in het HMC bij de Interne Geneeskunde en heb ik gewerkt als arts voor mensen met een verstandelijke beperking.

In 2018 heb ik de huisartsenopleiding in Leiden afgerond. Daarna heb ik bij verschillende praktijken in de bollenstreek waargenomen waaronder bij een aantal praktijken in Katwijk. Ik wist dat ik hier in Katwijk uiteindelijk graag terecht zou willen komen. En in 2024 heb ik de huisartspraktijk van dokter Lodder overgenomen.

Naast huisarts ben ik ook trotse moeder van mijn dochter en zoon.

Ik vind het huisartsenvak leuk vanwege het contact dat je hebt met de patienten. Ik streef ernaar om iedere dag opnieuw goede zorg te kunnen leveren samen met het hele team. U kunt bij mij terecht voor al u gezondheidsvragen waarbij en ik hoop u te kunnen bijstaan in goede en slechte tijden.

©2024 Huisartspraktijk Ten Kate Privacy

Website door 2nd Chapter